Groepslessen

Pilates
Een geweldige training voor een strakke buik en een sterke rug. We trainen niet alleen de oppervlakkige buik- en rugspieren maar juist ook de diepgelegen en de tussengelegen spieren. Zo ben je in staat om een sterke en strakke romp te krijgen. Zeer geschikt voor mensen met schouder-, rug- en nekklachten.

Hardlopen
Lekker in de buitenlucht met goede begeleiding.
Hardlooptraining met een gedegen opbouw, loopoefeningen, aandacht voor de juiste houding en techniek. 5 tot 10 kilometer leren hardlopen? Kom meedoen! Ook in de winterperiode gaan we gewoon door!

Spinning
Een uitdagende conditionele training. Sprinten, klimmen, intervaltraining, alles komt voorbij. Uiteraard wordt je gestimuleerd en gemotiveerd door de trainer, maar een ieder traint op zijn/haar eigen niveau, dus ook als beginner kun je gerust aansluiten.

Pump!
De training om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Spieren zullen mooier van vorm worden en steviger worden.

Yin yoga

Een mooie les gericht op diepe ontspanning, mindfulness, soepel houden van het bindweefsel en gewrichten. Je leert de grenzen van je lichaam weer te (kunnen) voelen. Yin yoga is langzaam, statisch, zacht en met de focus op overgave en loslaten. Het is gericht op het bindweefsel waarbij je zo min mogelijk spierspanning gebruikt.

Xcore
Ervaar deze ultieme en unieke coretraining; effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten train je optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruik je een hoog aantal calorie├źn. Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel en een strakker lijf.