Medewerkers

Elly Smit

Al jaren werk ik met veel plezier bij Palestra. Ik ben in 2009 begonnen in Dokkum met lesgeven naast mijn baan in de verkoop. Vervolgens heb ik een carriereswitch gemaakt naar de sport en naast receptiewerk en sales bij Palestra mijn fitnesspapieren behaald om zo fulltime in de sport aan het werk te zijn. Na een aantal jaren ben ik in Hallum gaan werken, waar mijn man Niels en ik ook wonen. Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam als clubmanager. Erg fijn om zelf meer invloed te hebben op alle belangrijke zaken. Zo hebben we bijv. het lesrooster uitgebreid met extra lessen, sindsdien spreken we de jongere doelgroep ook meer aan! Ik sta nog steeds op de fitnessvloer en geef met veel plezier o.a. de Pilates en Pumplessen. We hebben een mooi team, het centrum is recentelijk helemaal verbouwd, iets om trots op te zijn!

Niels Smit

Tot voor kort werkte ik bij Defensie, als vliegtuigmonteur bij de Marine. In Maart 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra, na uiteraard mijn fitnessopleiding succesvol te hebben afgerond. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren om fysiek, conditioneel en mentaal sterker te worden. Inmiddels run ik samen met mijn vrouw het sportcentrum. Ik ben erg blij met de vernieuwing van het centrum, dat geeft ons nog meer mogelijkheden om de leden te helpen hun doelen te bereiken. Graag zie ik jullie binnenkort.

Daniëlle Terpstra-Wester

Ik ben Daniëlle Terpstra-Wester. Ik woon samen met mijn man en ons zoontje in Koarnjum. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Palestra in Hallum. Mijn passie is sporten en dit breng ik graag over op andere sporters. Ik train zelf ook in het sportcentrum en daarnaast doe ik ook aan hardlopen en trailrunnen.

Luuk den Hertog

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij Palestra, waar ik ontdekte dat sport/fitness mijn grote passie is. Toen Elly mij vroeg om als invaller te werken hoefde ik dan ook niet na te denken en zei ik gelijk ja. Nadat dat succesvol verliep ben ik als vaste medewerker aangenomen en sta nu met veel plezier elke vrijdagavond als fitness instructeur in de zaal. Naast dat ik sporten zelf erg leuk vind, vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij het juist uitvoeren van de oefeningen en ze te helpen hun doel te bereiken. In het dagelijks leven studeer ik rechten in Groningen waardoor je mij doordeweeks niet veel ziet.

Dirk Jelke de Boer

Ooit ben ik als bijbaantje bij Palestra Hallum begonnen met werken, inmiddels weer terug van weggeweest en dat voelt als thuiskomen! Elke maandag en woensdagochtend mag ik vanuit mijn woonplaats Ferwert naar Hallum rijden om met gemotiveerde sporters aan de slag te gaan. Naast deze lessen in bewegingscentrum Hallum ben ik actief bij Happy Life 35 in Stiens en bij Palestra in Dokkum. Wat ik daar doe? Personal training geven, op kantoor zitten, mensen met voeding begeleiden en op de vloer staan om mensen te begeleiden.

Dat is het mooiste van ons vak: mensen net dat extra stapje laten zetten, out of comfort halen. Laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Joël Kamminga

Mijn naam is Joël Kamminga. Ik ben 22 jaar jong en woon in Damwoude. Van jong af aan vind ik bewegen en sporten een fantastische bezigheid om te doen, bewegen op muziek vind ik het allerleukst! Sinds 2018 geef ik les bij Palestra Hallum en Palestra Dokkum. Ik doe dit met veel plezier en krijg altijd erg veel energie van de mensen die eraan deelnemen. Mijn motto is: met veel energie en enthousiasme wordt het sporten dubbel zo leuk!