Medewerkers

Team Palestra Hallum

Elly Smit

Al jaren werk ik met veel plezier bij Palestra. Ik ben in 2009 begonnen in Dokkum met lesgeven naast mijn baan in de verkoop. Vervolgens heb ik een carriereswitch gemaakt naar de sport en naast receptiewerk en sales bij Palestra mijn fitnesspapieren behaald om zo fulltime in de sport aan het werk te zijn. Na een aantal jaren ben ik in Hallum gaan werken, waar mijn man Niels en ik ook wonen. Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam als clubmanager. Erg fijn om zelf meer invloed te hebben op alle belangrijke zaken. Zo hebben we bijv. het lesrooster uitgebreid met extra lessen, sindsdien spreken we de jongere doelgroep ook meer aan! Ik sta nog steeds op de fitnessvloer en geef met veel plezier o.a. de Pilates en Pumplessen. We hebben een mooi team, het centrum is recentelijk helemaal verbouwd, iets om trots op te zijn!

Niels Smit

Tot voor kort werkte ik bij Defensie, als vliegtuigmonteur bij de Marine. In Maart 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra, na uiteraard mijn fitnessopleiding succesvol te hebben afgerond. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren om fysiek, conditioneel en mentaal sterker te worden. Inmiddels run ik samen met mijn vrouw het sportcentrum. Ik ben erg blij met de vernieuwing van het centrum, dat geeft ons nog meer mogelijkheden om de leden te helpen hun doelen te bereiken. Graag zie ik jullie binnenkort.

Luuk den Hertog

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij Palestra, waar ik ontdekte dat sport/fitness mijn grote passie is. Toen Elly mij vroeg om als invaller te werken hoefde ik dan ook niet na te denken en zei ik gelijk ja. Nadat dat succesvol verliep ben ik als vaste medewerker aangenomen en sta nu met veel plezier elke vrijdagavond als fitness instructeur in de zaal. Naast dat ik sporten zelf erg leuk vind, vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij het juist uitvoeren van de oefeningen en ze te helpen hun doel te bereiken. In het dagelijks leven studeer ik rechten in Groningen waardoor je mij doordeweeks niet veel ziet.

Arendine Brandsma

Lieve mensen, heb je ook zo’n behoefte aan balans? Ik neem je mee in wat YIN YOGA is en wat dat voor je kan betekenen. Vanaf 1 oktober 2021 geef ik Yin Yoga lessen in Hallum.

Wees welkom en beleef !

Yin Yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Als men langere tijd in de houdingen verblijft, kan deze vorm van yogabeoefening een meditatief en rustgevend effect hebben. Eén van de mooiste effecten van Yin yoga is de innerlijke stilte die het kan brengen.

Je kunt Yin Yoga beoefenen om balans te vinden naast elke actieve of dynamische vorm van beweging, zoals bijvoorbeeld, fitness, sport of een dynamische vorm van yoga, Je kunt het ook beoefenen als balans naast een langdurig eenzijdig fysieke/psychische en/of eenzijdige arbeid(in een zittende houding, autorijden etc.) compenseren. Yin Yoga heeft alles te maken met mindfulness.