Medewerkers

Elly Smit

Al jaren werk ik met veel plezier bij Palestra. Ik ben in 2009 begonnen in Dokkum met lesgeven naast mijn baan in de verkoop. Vervolgens heb ik een carriereswitch gemaakt naar de sport en naast receptiewerk en sales bij Palestra mijn fitnesspapieren behaald om zo fulltime in de sport aan het werk te zijn. Na een aantal jaren ben ik in Hallum gaan werken, waar mijn man Niels en ik ook wonen. Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam als clubmanager. Erg fijn om zelf meer invloed te hebben op alle belangrijke zaken. Zo hebben we bijv. het lesrooster uitgebreid met extra lessen, sindsdien spreken we de jongere doelgroep ook meer aan! Ik sta nog steeds op de fitnessvloer en geef met veel plezier o.a. de Pilates en Pumplessen. We hebben een mooi team, het centrum is recentelijk helemaal verbouwd, iets om trots op te zijn!

Niels Smit

Tot voor kort werkte ik bij Defensie, als vliegtuigmonteur bij de Marine. In Maart 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra, na uiteraard mijn fitnessopleiding succesvol te hebben afgerond. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren om fysiek, conditioneel en mentaal sterker te worden. Inmiddels run ik samen met mijn vrouw het sportcentrum. Ik ben erg blij met de vernieuwing van het centrum, dat geeft ons nog meer mogelijkheden om de leden te helpen hun doelen te bereiken. Graag zie ik jullie binnenkort.

Luuk den Hertog

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij Palestra, waar ik ontdekte dat sport/fitness mijn grote passie is. Toen Elly mij vroeg om als invaller te werken hoefde ik dan ook niet na te denken en zei ik gelijk ja. Nadat dat succesvol verliep ben ik als vaste medewerker aangenomen en sta nu met veel plezier elke vrijdagavond als fitness instructeur in de zaal. Naast dat ik sporten zelf erg leuk vind, vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij het juist uitvoeren van de oefeningen en ze te helpen hun doel te bereiken. In het dagelijks leven studeer ik rechten in Groningen waardoor je mij doordeweeks niet veel ziet.

Benjamin Visser

Ik ben Benjamin Visser en ik woon nu nog bij mijn ouders in Hallum. In 2017 besloot ik na jarenlang niet te hebben gesport om naar de sportschool te gaan. Dat werd Palestra Hallum. Hier werd ik goed opgevangen en na enige tijd had ik mijn spieren en conditie al weer opgebouwd. Een half jaar later ontdekte ik de groepslessen. Al snel maakte ik de overstap en volgde ik de lessen pump, bootcamp, XCore en bodyboxx. Hier haalde ik veel energie uit. Na een tussenjaar was ik eind 2018 weer te vinden in de lessen. Ondertussen ben ik opgeleid tot XCore instructeur en ga ik binnenkort starten met mijn eigen lesuurtje. Wie weet volgen er later andere of extra lessen. Voor nu: knallen met XCore in 2020!!!