Medewerkers

Elly Smit

Al jaren werk ik met veel plezier bij Palestra. Ik ben in 2009 begonnen in Dokkum met lesgeven naast mijn baan in de verkoop. Vervolgens heb ik een carriereswitch gemaakt naar de sport en naast receptiewerk en sales bij Palestra mijn fitnesspapieren behaald om zo fulltime in de sport aan het werk te zijn. Na een aantal jaren ben ik in Hallum gaan werken, waar mijn man Niels en ik ook wonen. Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam als clubmanager. Erg fijn om zelf meer invloed te hebben op alle belangrijke zaken. Zo hebben we bijv. het lesrooster uitgebreid met extra lessen, sindsdien spreken we de jongere doelgroep ook meer aan! Ik sta nog steeds op de fitnessvloer en geef met veel plezier o.a. de Pilates en Pumplessen. We hebben een mooi team, het centrum is recentelijk helemaal verbouwd, iets om trots op te zijn!

Niels Smit

Tot voor kort werkte ik bij Defensie, als vliegtuigmonteur bij de Marine. In Maart 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra, na uiteraard mijn fitnessopleiding succesvol te hebben afgerond. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren om fysiek, conditioneel en mentaal sterker te worden. Inmiddels run ik samen met mijn vrouw het sportcentrum. Ik ben erg blij met de vernieuwing van het centrum, dat geeft ons nog meer mogelijkheden om de leden te helpen hun doelen te bereiken. Graag zie ik jullie binnenkort.

Dirk Jelke de Boer

Ooit ben ik als bijbaantje bij Palestra Hallum begonnen met werken, inmiddels weer terug van weggeweest en dat voelt als thuiskomen! Elke maandag en woensdagochtend mag ik vanuit mijn woonplaats Ferwert naar Hallum rijden om met gemotiveerde sporters aan de slag te gaan. Naast deze lessen in bewegingscentrum Hallum ben ik actief bij Happy Life 35 in Stiens en bij Palestra in Dokkum. Wat ik daar doe? Personal training geven, op kantoor zitten, mensen met voeding begeleiden en op de vloer staan om mensen te begeleiden.

Dat is het mooiste van ons vak: mensen net dat extra stapje laten zetten, out of comfort halen. Laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Luuk den Hertog

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij Palestra, waar ik ontdekte dat sport/fitness mijn grote passie is. Toen Elly mij vroeg om als invaller te werken hoefde ik dan ook niet na te denken en zei ik gelijk ja. Nadat dat succesvol verliep ben ik als vaste medewerker aangenomen en sta nu met veel plezier elke vrijdagavond als fitness instructeur in de zaal. Naast dat ik sporten zelf erg leuk vind, vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij het juist uitvoeren van de oefeningen en ze te helpen hun doel te bereiken. In het dagelijks leven studeer ik rechten in Groningen waardoor je mij doordeweeks niet veel ziet.

Gerrie de Boer

Ik ben woonachtig in Damwoude en getrouwd met Mattie, die veel mensen uit Hallum e.o. nog zullen kennen uit de tijd dat ze werkzaam was als verkoopster bij Bakkerij Bremer. Na 33 jaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale te hebben gewerkt heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar die van fitnessinstructeur bij Palestra. Les geven in sport is al jaren mijn grote passie gezien het feit dat ik naast fitnessinstructeur al ongeveer 40 jaar actief ben geweest als voetbaltrainer. Sinds een dik jaar ben ik in die hoedanigheid niet meer actief omdat ik mij op dit moment volledig richt op mijn ontwikkeling als fitnessinstructeur/personal trainer. Ik ben op dit moment in het bezit van de diploma’s Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B en ga binnenkort volle bak voor het diploma Personal Trainer. Na in 2017 als instructeur te zijn begonnen op de vloer in Burgum, ben ik momenteel nu ook enkele dagen werkzaam in Dokkum en dus Hallum. Ik zie jullie op maandag- en vrijdagmorgen in ons centrum en hoop op een plezierige samenwerking.

Bas de Groot

Ik ben Bas de Groot, 19 jaar oud en kom uit Hallum. Ik heb lange tijd op hoog niveau gevoetbald, als ik dan een blessure had ging ik sporten bij Palestra. Daardoor ben ik de fitness erg leuk gaan vinden. Ik heb me er erg veel in verdiept en ben een sportopleiding gaan doen. Ik heb tijdens mijn opleiding ook stage gelopen bij Palestra Hallum en dat vond ik erg leuk om te doen. Toen de zaterdagochtend vrij kwam en ze mij vroegen om die ochtend te komen werken heb ik geen moment getwijfeld, tuurlijk! Door de week ga ik naar school waar ik de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlening doe. Het lijkt mij super leuk om mensen te begeleiden bij het sporten en zo hun doelen te behalen, Ik zie u snel!

Harry Beintema

Mijn naam is Harry Beintema. Ik woon in Blija. Sinds maart 2019 ben ik in dienst van Palestra. Na 29 jaar elders te hebben gewerkt heb ik nu van mijn grootste passie, mijn beroep gemaakt. Het begeleiden van sporters vind ik geweldig, ik kan dan ook oprecht genieten van de arbeid die de sporter in de training stopt om de doelstelling te halen. Op elk niveau……elke sporter is uniek! Daarom vindt ik het ook heel belangrijk om naast het fysieke, veel aandacht te besteden aan het sociale aspect. Naast mijn lessen in Hallum, ben ik werkzaam bij Happy Life 35 in Stiens, voetbalhoofdtrainer en heb ik Voetbalschool Yn’e 16 in Blija.

Benjamin Visser

Ik ben Benjamin Visser en ik woon nu nog bij mijn ouders in Hallum. In 2017 besloot ik na jarenlang niet te hebben gesport om naar de sportschool te gaan. Dat werd Palestra Hallum. Hier werd ik goed opgevangen en na enige tijd had ik mijn spieren en conditie al weer opgebouwd. Een half jaar later ontdekte ik de groepslessen. Al snel maakte ik de overstap en volgde ik de lessen pump, bootcamp, XCore en bodyboxx. Hier haalde ik veel energie uit. Na een tussenjaar was ik eind 2018 weer te vinden in de lessen. Ondertussen ben ik opgeleid tot XCore instructeur en ga ik binnenkort starten met mijn eigen lesuurtje. Wie weet volgen er later andere of extra lessen. Voor nu: knallen met XCore in 2020!!!