Personal Training

Elk lichaam is anders, iedereen is uniek. Jij ook! Dit unieke lichaam verdient persoonlijke aandacht. Je personal trainer is niet alleen je trainer, maar ook je coach, je luisterend oor en degene die je helpt naar het gewenste resultaat. Een goede investering voor de rest van je leven!

Sta je te hijgen boven aan de trap? Heb je een zittend beroep en is je conditie/uithoudingsvermogen naar beneden gegaan? Kun je je kinderen of kleinkinderen niet meer volgen?
Het begint allemaal bij bewustwording. Na bewustwording kunnen we veranderen. Veranderen naar een blijvend resultaat. Geen hype of jojo effect maar een blijvende verandering. 49% van de mensen sport in Friesland, die andere 51% doen te weinig volgens de GGD om gezond en fit door het leven te gaan. Wil jij bij die 49% horen? Uit onderzoek is gebleken dat mensen gerichter eten en sporten wanneer ze met een trainer werken die ze verteld wat ze moeten doen. Meld je dan vrijblijvend aan voor een intake zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor het beste resultaat.

Een personal trainer zorgt ervoor dat je op koers blijft, mits je gemotiveerd blijft. Is dat niet het geval, dan ben je niet toe aan het werken met een trainer die je verteld wat je moet doen. Wil jij je wel voor de volle 100% inzetten, dan zal de beloning groot zijn.

DE VOORDELEN
Een aantal voordelen van het trainen met een Personal Trainer:
• Effectiever en resultaatgerichter trainen
• Blessure voorkomend
• Motiverend tijdens trainen
• ‘Stok achter de deur’ om te komen trainen

AAN DE SLAG?
Palestra heeft meerdere Personal Trainers die allemaal op het hoogste niveau geschoold zijn. Natuurlijk kies jij zelf uit met wie je wilt gaan trainen. Iedere trainer heeft zijn eigen specialiteit. Zij hanteren allen dezelfde tarieven.

In ons team werken we ‘seemlesly integrated’. Dat betekent dat als we de kennis en specialiteit van een van onze collega’s nodig hebben, dan zetten we die in om het beste resultaat te bereiken. Al onze coaches zijn NASM gecertificeerde coaches.